Kurs/konferanse

«Noe ekstra»

Skal du arrangere et møte, et kurs eller en konferanse og har lyst til å ha «noe ekstra»? Da kan en musikalsk åpning av møtet eller stemningsfull musikk til middagen være noe for deg? Kanskje skal dere ha julebord og ønsker dere vakker julemusikk?

Da kan kanskje jeg være riktig person for deg. Jeg tar gjerne på meg slike oppdrag for å gi dere en magisk opplevelse.

Ta gjerne kontakt i dag dersom dette høres interessant ut. Jeg tar i mot både små og store oppdrag!

 

For eksempel hadde jeg underholdning på en konferanse for Delta for en tid tilbake. Her startet hele konferansen med at jeg sang en sang, slik at deltagerne fikk en fin åpning og for å legge en fin ramme rundt konferansen. Litt senere på kvelden, når det var klart for middag var det duket for mer underholdning. Da hadde jeg noen sanger i starten av middagen og litt spredt mellom rettene slik at det ble en halvtimes underholdning i løpet av middagen.

 

«Delta har også tidligere engasjert Kevin som musikalsk underholder ved et par av våre medlamesarrangementer. Han har en klar og flott stemme og setter umiddelbart publikum i fin stemning med sin sang, det være seg i auditoriet eller i festsalen. Kevin underholdt med flere sanger under vårt arrangement i september 2013, og han ble akkompagnert av en medmusikant på tangentinstrument. Undertegnede kan trygt anbefale Kevin til sangoppdrag ved større evenementer!»

Arnstein Wekre

 

Kommentarer på: "Kurs/konferanse"

Powered by Facebook Comments