For en junihelg!

I helga blir det fullt opp med aktivitet! Både musikk og teateraktiviteten har vært stor i mai og juni og denne helga når vi toppen av kransekaka!

Styggdalsnemda har satset på Olsenbanden jr på Rocker’n som årets teaterproduksjon og jeg er så heldig at jeg har fått lov å spille kriminalinspektør Hermansen. Premieren var i mai og etter å ha høstet gode kritikker fra både media og publikum er vi klare for avslutningshelg! Det har vært veldig gøy å fått være med på denne produksjonen sammen med utrolig dyktige barn og voksne i supert samspill. Mest av alt vil jeg gi ros til alle barna som lærte seg hele manuset og alle sangene nesten før vi hadde startet prøveperioden. Det er gøy å se hvor arti dere har det på scenen, noe som også smitter over på oss voksne. Fortsett å ha det gøy med teater!

Et annet prosjekt jeg har hatt er som solist sammen med Verdal Mannskor. I helga er det korfestival på Inderøy hvor koret skal opptre med meg som solist. Når jeg var liten var pappa også med i mannskoret og jeg har derfor vært publikum på mange konserter med Verdal Mannskor tidligere. Derfor er det ekstra stas å nå få være med koret som solist, noe som definitivt ikke blir siste gang!

Så til alle dere som ønsker dere en kulturell helg sånn som meg, kom på forestilling eller konsert da vel!

Fredag 09.06.17 Kl. 18.00 Folkemuseet på Stiklestad, Verdal Olsenbanden jr på Rocker’n!
Lørdag 10.06.17 Kl. 14.00 Sakshaug Kirke, Inderøy Korfestival med blant annet Verdal Mannskor
Lørdag 10.06.17 Kl. 17.00 Folkemuseet på Stiklestad, Verdal Olsenbanden jr på Rocker’n
Søndag 11.06.17 Kl. 16.00 Folkemuseet på Stiklestad, Verdal Olsenbanden jr på Rocker’n
Søndag 11.06.17 Kl. 19.00 Folkemuseet på Stiklestad, Verdal Olsenbanden jr på Rocker’n

Billetter får dere kjøpt ved inngangen eller på kultar.no