Where the angels sleep

Tirsdag kveld var det duket for «Vinterlys 2014» i Stiklestad Kirke. Konserten er en del av Askil Holm sin juleturné «Vinterlys» der han reiser rundt i Trøndelag og har 10 julekonserter med forskjellige lokale artister på hvert sted.

I Stiklestad Kirke var det jeg, Eirik Brun-Svendsen og Teaterkoret Prima Vare som var gjester. Det var mye folk og jeg tror de som kom hadde det trivelig sammen med oss. Jeg sang både i koret og sammen med Askil. Sammen med koret sang jeg «Det hev ei rose sprunge», «Nordnorsk julesalme» og «Long and winding road». Sammen med Askil fikk jeg synge to duetter «Vemundvik» og «Lys og varme». I tillegg var jeg så heldig at jeg fikk synge Askil sin sang «Where the angels sleep». Jeg fikk også filmet en del av konserten, så under ligger «Where the angels sleep» som video. Jeg håper dere liker den :-)


Kevin - jul 14