Utfordringen i #Verdalingen snart gjennomført!

I starten av februar ble jeg intervjuet i Innherreds Folkeblad Verdalingen om hvordan jeg brukte sosiale medier til å spre musikken min. Verdalingen har en fast spalte i avisa på lørdager som heter «Nu nættopp» hvor de skriver om hva som skjer på sosiale medier. De har en twitter-feed og bilder fra Instagram i tillegg til en eller to artikler.

I løpet av intervjuet utfordret journalisten meg til å sette et mål for hvor mange «liker» (følgere) jeg skulle ha på min Facebook-side innen utgangen av 2014. Målet ble satt til 1000 følgere. Tallet har sakte men sikkert steget i hele år og i skrivende stund er jeg oppe i 993 følgere.

Vil du hjelpe meg å nå målet?

Jeg la ut et blogginnlegg etter intervjuet som du kan lese her:

Sannsynligheten for at du har klikket deg inn på siden min via sosiale medier er stor. Jeg bruker stort sett alltid å spre innleggene mine via Facebook og Twitter når jeg legger ut noe. På Facebook er det ofte både via min «liker»-side og min private bruker, mens på Twitter har jeg bare en bruker. I tillegg til dette har jeg en Instagram-bruker hvor jeg legger ut en del bilder og en YouTube-bruker hvor jeg legger ut musikk.

 

IMG_4005