Verdals beste dagligvarebutikk åpner på torsdag!

Torsdag 27. november kl. 10.00 åpner Verdals beste dagligvarebutikk, Coop Extra Verdal, på Stekke (ved Hydro Texaco).

Som jeg har nevnt tidligere bytter jeg butikk og blir med på storsatsinga innen dagligvarer på Verdal, nemlig Coop Extra. Dette blir en fantastisk fin, bra og billig butikk. Tidligere i november ble jeg operert for prolaps i ryggen så jeg har ikke vært med på å gjøre butikken klar til åpning, men jeg har vært innom på besøk flere ganger og sett hvor bra dette blir.

Bor du på Verdal er det på Coop Extra du bør legge handleturen til! Vi er billigbutikken med supermarkedsutvalg!

Jeg blir bedre og bedre for hver dag etter operasjonen og gleder meg enormt til å komme tilbake fra sykemeldingen så jeg kan starte å jobbe her.

Jeg håper at dere også gleder dere til å komme å handle i Verdals flotteste matbutikk :)

  • Åpningstider: Man-Fre 7-22, Lør 8-21

 

Extra hyggelig førjulskos

Så hva er Coop Extra og hvorfor bør du handle her?

Billigbutikken med supermarkedsutvalg

Coop Extra er en lavpriskjede innen dagligvare med mer enn 5500 varer til ekstra lave priser, og du finner alt du trenger både til hverdag og helg.

 

Vi kan holde lave priser fordi:

Våre ferskvarer er ferdig pakket. Enkelt for oss. Billig for deg! Du plukker alle varene selv og vi kan holde kostnadene nede.

 

Stort utvalg ferskvarer

Vi kan friste med et stort og spennende utvalg ferskvarer fra vår kjøtt- og fiskedisk. I tillegg har vi en delikat og fristende frukt og grønt avdeling som er verdt et besøk. Her finner du blant annet eksotiske frukter, økologiske grønnsaker og varer merket med vår sporbarhetsgaranti – Rød tråd i tillegg til Nyt Norge.

 

Godt utvalg faghandelsvarer

Vi har et bredt og variert utvalg faghandelsvarer innen hus og hjem, underholdning, leker, elektrisk, sport og fritid, verktøy, tekstil mm til extra lave priser. Her kan du gjøre gode partikjøp!

 

Medlemmer får kjøpeutbytte

Som medlem i Coop er du medeier i ditt lokale samvirkelag. Jo mer du handler, desto større kjøpeutbytte får du.

 

Hos Coop Extra  – Billig, billigere, billigst

Merkevarer til lave priser, Coop til litt lavere priser, X-tra til enda lavere priser

I våre butikker finner du et bredt utvalg av kjente merkevarer samt våre egne merkevarer.

 

Som kunde har du selv valget: Du kan kjøpe dine gamle favoritter, men du har også mulighet til å velge Coop sine egne varer som har samme høye kvalitet men til en lavere pris. Sånn kan du selv velge prisen på din handlepose: billig, billigere eller billigst.