Mestringsreisen

Mestringsreisen er en turné til Lokalsamfunn med MOT og Nærmiljø med MOT, for å gi ungdommene økt selvtillit og selvfølelse gjennom mestringsopplevelser. MOT-kommunene eller skolene (Lokalsamfunn og Nærmiljø med MOT) plukker ut ungdom som de mener fortjener en mestringsreise. Disse deltar så på en samling på MOT-Camp med mestringsungdom fra hele landet, før alt avsluttes på MOT til å leve-dagen lokalt.

Jeg så heldig at jeg får være med når MOT kommer til Verdalsøra Skole onsdag 5. mars. Jeg skal være med på en liten konsert som skal avholdes hvor jeg skal synge sangen «Jeg vil være magisk» fra musikalen FAME.

Gjennom Mestringsreisen gjennomføres Mestringsdøgn/MOT til å leve-dag i lokalsamfunnene og nærmiljøet, og den inneholder:

  • Mestringsungdom opptrer på scenen
  • Mestringsaktiviteter for ungdommer gjennom scene-/utstillingsaktivitet/aktivitetsdag
  • Lærerforedrag
  • Årsmøte med lokalsamfunnets/nærmiljøets toppledelse

Jeg tror dette blir en veldig spennende dag! :)

Kevin Holmli MOT