Korps er gøy!

Det har vært veldig gøy å spille Danny Zuko på «Grease»-forestillingen til Verdalsøra og Vinne Skolekorps. Jeg ble hentet inn i siste liten, men selv om det har vært kort prøvetid har jeg blitt kjent med mange nye mennesker. Det å møte nye mennesker er kanskje det som er aller best med å delta i slike oppsettinger.

Det er jo ingen hemmelighet at korpsene i bygda sliter litt med rekrutteringen og det er vel ikke så mange aktive medlemmer for tiden, men jeg håper nå at disse konsertene og skoleforestillingen i dag gjør at flere ser at korps er gøy. Jeg ser at mange av dere som spiller virkelig koser dere med korpsmusikken og det er veldig moro å se.

Grease - Danny, Sandy og gjengen

Så til alle involverte i «Grease»:

Tusen takk for ei fin «Grease»-reise, selv om den ble kort for min del. Det har vært en ny opplevelse for meg å synge sammen med korps, noe som har vært kjempegøy! :)
Jeg håper at mange ser hvor gøy dere har det, og at det kommer mange nye rekrutter i tiden som kommer.
Håper jeg får komme tilbake og samarbeide med dere senere en gang også :)