Har fått hovedrolle i musikal!

Jeg har fått rollen som Nick Piazza i «FAME – THE MUSICAL» som har premiere på Levanger i slutten av mars. Det er Levanger Kulturskole som setter opp musikalen, men henter inn flere musikere og skuespillere eksternt.

Jeg tror det blir utrolig spennende og utfordrende å få en slik rolle. Nick er en del av dramaklassen og hans største ønske er å bli skuespiller. Nick setter skolearbeidet før alt annet, for ingenting kan vel være viktigere enn skuespillerfaget. Før han starter på skolen har han spilt i en rekke reklamefilmer, vært på TV og gjort en del andre ting som gjør at flere av de andre studentene kjenner han igjen. Russeren Stanislavskij er for Nick en form for Gud. Det er vel ingenting han setter høyere enn arbeidet med teaterkunsten og da altså arbeidet med Stanislavskijs «En skuespillers arbeide med seg selv».

Det blir veldig spennende å jobbe med FAME, bli kjent med mange nye folk og få spille teater i en ny by.

Fame - musical

FAME:

Historien er lagt til New York City’s berømte High School of Performing Arts på 46th street i årene 1980-84. Denne skolen er lagt ned og en ny har kommet i stede (La Guardia High School for Performing Arts). Musikalen Fame er en bittersøt, men veldig inspirerende historie, om en gruppe veldig forskjelige ungdommer som forplikter seg til fire år med intens jobbing innen både artistiske og akademiske fag. Dette gjøres med både humor og insikt. Showet utforsker emner som unge mennesker i dag utforsker. Emner som fordommer, identitet, selvverd, lese- og skrivevansker, seksualitet, rusmisbruk, og utholdenhet.