Elvis – the king

Nå er vi over halvveis i forestillingsperioden på Elvis-kabareten. Vi er veldig fornøyde og gleder oss til å spille de gjenværende forestillingene.

Neste forestilling kommer allerede i morgen, onsdag 9.januar. Jeg har troen på mye billettbestilling og stor ståhei når vi nok en gang går på scenen! Verdal Teaterlag har fått mye skryt for denne oppsetningen fra både aviser, radio og publikum.

Verdalingen.no har i allefall gitt sine lesere klar beskjed:

image_preview

Her er et utdrag fra anmeldelsen:

«The King is back», er en god blanding med unge og godt voksne artister, og en av de yngre er Kevin Hovdahl Holmli. Han forteller at han ikke hadde noe forhold til Elvis, og han har måttet lære seg sangene fra bunnen av. Kevin har publikumstekke, og det sprudler når han synger «Kiss med quick» og etter hvert får følge med Las Vegas-jentene i glitrende kostymer.

Resten av nyhetssaken kan du lese HER!

Og her er anmeldelsen i Trønder-Avisa!

Det er alltid gøy med gode kritikker. Det har også vært mange innom meg i kassa på Coop Mega og gitt komplementer og gode skussmål. Mange sier de har lest avisa og har bestemt seg for å komme å se på forestillingen. Dersom noen av dere ikke har bestilt dere billett enda bør dere gjøre det så raskt som mulig.

Vi har som sagt tidligere forestilling onsdag 9.januar, fredag 11.januar og søndag 13. januar. Av disse tre er allerede fredag 11.januar utsolgt!

Alle dager er forestillingen kl. 19.00, og billetter får du kjøpt på www.kultar.no

Jeg har tenkt å vise dere noen «offstage»-bilder. Bilder som er tatt under prøveperioden frem mot forestillingen:

Her får jeg testet ut mitt nye kostyme!

Her får jeg testet ut mitt nye kostyme!

image_preview-1

Høydeforskjellen var merkbar. det måtte vi jo poengtere!

Regissør Geir Holmen instruerer meg og Wenche.

Regissør Geir Holmen instruerer meg og Wenche.

En ting er sikkert, vi har hatt det kjempegøy når vi har laget forestillingen. Det håper vi at vi kan vise til dere som kommer å ser på! Bruk den siste muligheten dere har til å få med dere «The King is Back!»

– Kevin